Mobile menu
Pripreme za dvoboj s Varaždinom

Pripreme za dvoboj s Varaždinom

 
24/8/2023 - 11:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 1:2 (Varaždin, 26/8/2023)"
Pripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s Varaždinom
Pripreme za dvoboj s Varaždinom

Pobjedom protiv Rudeša nogometaši Hajduka zadržali su stopostotan niz na početku nove prvenstvene sezone u kojoj su osvojili maksimalnih 12 bodova u četiri odigrane utakmice. 

Uspješno su Bijeli prošlu nedjelju apsolvirali gostovanje u Kranjčevićevoj, a u utorak momčad je pod vodstvom trenera Ivana Leke i njegovog stručnog stožera započela priprema za gostovanje u Varaždinu. 

Hajdukovci u petak putuju u Zagreb gdje će dočekati susret 6. kola SuperSport HNL, a do tada će na Poljudu odraditi četiri treninga kako bi što spremniji dočekali dvoboj s Varaždinom koji trenutno zauzima četvrtu poziciju prvenstvene tablice. 

Trening održan u srijedu na pomoćnom igralištu Poljuda možete pogledati u priloženoj fotogaleriji, a zabilježile su ga i kamere Hajduk Digital TV-a . 

24/8/2023 - 11:40 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr