Mobile menu
Pripreme za dvoboj s Varaždinom na Poljudu

Pripreme za dvoboj s Varaždinom na Poljudu

 
2/10/2019 - 20:27 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:0 (Split, 6/10/2019)"
Pripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s VaraždinomPripreme za dvoboj s Varaždinom
Pripreme za dvoboj s Varaždinom

Nogometaši Hajduka pripremaju se za prvenstveni dvoboj s Varaždinom na Poljudu koji je na rasporedu u subotu s početkom u 15 sati. 

Bijeli su danas popodne više od sat i pol vremena trenirali na pomoćnom igralištu, a već sutra trener Damir Burić zakazao je dvostruki trening - ujutro i popodne. Trener Bijelih trenutno ima sve igrače na raspolaganju. 

Podsjetimo, Hajduk je po rasporedu trebao igrati s Varaždinom u nedjelju, ali termin utakmice naknadno je prebačen za subotu u 15 sati. Bijeli su u prvoj utakmici ove sezone svladali Varaždin s 3:0 u gostima. 

Kako je izgledao današnji trening pogledajte u fotogaleriji Mira Gabele...

2/10/2019 - 20:27 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr