Mobile menu
Pripreme za dvoboj s Osijekom u Gradskom vrtu

Pripreme za dvoboj s Osijekom u Gradskom vrtu

 
26/2/2020 - 16:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Pripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s OsijekomPripreme za dvoboj s Osijekom
Pripreme za dvoboj s Osijekom

Nogometaši Hajduka pripremaju se za dvoboj 24. kola HT Prve lige u kojem u subotu od 15 sati igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu. 

Momčad Igora Tudora danas je trenirala na glavnom terenu Poljuda, a već sutra Bijeli će krenuti na put prema Osijeku. Trener Tudor na raspolaganju ima gotovo sve igrače, a treninzima prve momčadi se prije dva dana priključio i mladi vratar Karlo Sentić, koji je danas ujedno produžio ugovor do ljeta 2024. godine. 

Kako je izgledao današnji trening možete pogledati u fotogaleriji...

26/2/2020 - 16:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr