Mobile menu
Pripreme za dvoboj s Goricom

Pripreme za dvoboj s Goricom

 
25/4/2019 - 14:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gorica - Hajduk 3:0 (Velika Gorica, 27/4/2019)"
Pripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s Goricom
Pripreme za dvoboj s Goricom

Nogometaši Hajduka pripremaju se za utakmicu 31. kola HT Prve lige. Nakon uvjerljive pobjede protiv Rijeke na Poljudu, Bijeli u subotu od 16.30 sati igraju protiv Gorice u Velikoj Gorici. 

Trener Siniša Oreščanin zajedno sa svojim stručnim stožerom danas je poveo trening na glavnom igralištu Poljuda, a sve skupa trajalo je otprilike sat i pol vremena. Strateg Bijelih još uvijek ne može računati na kapetana Josipa Juranovića i Stipu Vučura koji su ozlijeđeni, dok su svi ostali u trenažnom procesu.

Kako je izgledao današnji trening pogledajte u fotogaleriji Roberta Matića...

25/4/2019 - 14:35 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr