Mobile menu
Pripreme za derbi u punom su jeku

Pripreme za derbi u punom su jeku

 
8/9/2020 - 21:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Trening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbijaTrening hajdukovaca u tjednu derbija
Trening hajdukovaca u tjednu derbija

Hajdukovi igrači nastavljaju pripreme za nadolazeći derbi s Dinamom. Trener Hari Vukas, koji je danas i službeno potvrđen za glavnog trenera Bijelih, zajedno sa svojim stožerom poveo je hajdukovce na pomoćni poljudski travnjak gdje su odradili drugi današnji trening.

Priključili su se suigračima gotovo svi reprezentativci, a dolazak još njih par očekuje se sutra tako da će momčad biti kompletirana za najveći derbi hrvatskog sporta koji se igra u subotu 12. rujna s početkom u 19:05 sati. 

Prvi trening s novom momčadi odradio je i Jani Atanasov, novo pojačanje Bijelih, predstavljen danas u poslijepodnevnim satima. 

8/9/2020 - 21:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr