Mobile menu
Pripreme u Istri otvorene dvostrukim treningom

Pripreme u Istri otvorene dvostrukim treningom

 
6/1/2023 - 15:54 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2023. (Pripreme u Novigradu)"
Prvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u NovigraduPrvi dan priprema u Novigradu
Prvi dan priprema u Novigradu

Nogometaši Hajduka u petak su započeli završni dio priprema za nastavak sezone u Novigradu pod vodstvom novog trenera Ivana Leke i njegovog stručnog stožera. 

Dvostruki program treninga na rasporedu je prvog dana priprema u Istri. Krenuli su hajdukovci s jutarnjim treningom u 10.30 sati na terenu udaljenom nekoliko stotina metara od hotela u kojem su smješteni te nastavili na istom mjestu u 16.30 sati nakon poslijepodnevnog odmora. 

Intenzivno je započelo jutro u Novigradu, u jakom ritmu se treniralo ukupno 90 minuta, a  u jednakom podražaju, protekao je popodnevni trening Bijelih koji je započeo u 16.30 sati.

Svih 26 igrača koji su otputovali u Novigrad nalazi se u punom trenažnom procesu, a u popodnevnim satima momčadi se priključio i kapetan Lovre Kalinić, koji se nalazi u procesu rehabilitacije nakon ozljede koljena, međutim odlučio je biti s ostatkom momčadi na završnom dijelu priprema. 

Već drugog dana momčad trenera Ivana Leke imat će i prvi ispit u Istri. U subotu s početkom u 14.30 sati, u prvoj od četiri pripremne utakmice, Hajduk igra s ekipom našeg kluba-partnera NK Kalcer Radomlje. Utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Hajduk Digital TV. 

Fotografije i videoprilog s prvog dana priprema u Novigradu možete pogledati u priloženoj fotogaleriji te na aplikaciji Hajduk Digital TV .

6/1/2023 - 15:54 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr