Mobile menu
Prijateljska utakmica: Hajduk danas od 14 sati igra s Radomljem na Poljudu

Prijateljska utakmica: Hajduk danas od 14 sati igra s Radomljem na Poljudu

 
27/3/2022 - 07:41 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 14 sati na Poljudu igraju prijateljsku utakmicu s ekipom slovenskog kluba partnera Radomlja. Bit će to prvi ogled dva kluba koji su u prosincu 2021. godine na Poljudu potpisali poslovno-partnersku suradnju.

Radomlje vodi trener Nermin Bašić, a sportski direktor kluba je Andro Fistonić, nekadašnji zamjenik sportskog direktora i zamjenik voditelj Akademije HNK Hajduk. Na posudbi u slovenskom klubu trenutno se nalaze tri igrača Bijelih, to su Ivan Šarić, Mario Čuić i Ivan Čalušić. Radomlje trenutno zauzima osmu poziciju slovenske prve lige. 

Treneru Bijelih Valdasu Dambrauskasu ova utakmica sigurno će dobro poslužiti za uigravanje taktičkih postavki uoči nastavka prvenstva i utakmice s Osijekom koja je na rasporedu za tjedan dana. Trener Dambrauskas tijekom pauze prvoj momčadi je priključio i nekoliko juniora budući da se veći broj prvotimaca sudjeluje u reprezentativnim akcijama svojih nacionalnih selekcija. 

Za gledatelje će biti otvorena istočna tribina Poljuda, a COVID potvrde nisu potrebne za ovu utakmicu. Fan shop Poljud danas će raditi od 10 do 17 sati. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

Prijenos utakmice možete pratiti na Hajduk Digital TV te na kanalu SportKlub 1.

27/3/2022 - 07:41 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr