Mobile menu
Predstavnici mađarskog DVTK posjetili Hajdukovu Akademiju

Predstavnici mađarskog DVTK posjetili Hajdukovu Akademiju

 
24/10/2020 - 10:35 sati
Akademija

Predstavnici Mađarskog nogometnog kluba DVTK su prošlog tjedna posjetili Akademiju HNK Hajduk Luka Kaliterna, nakon inicijalnog sastanka zamjenika voditelja akademije s predstavnicima kluba u gradu Miskolc. 

DVTK je ove godine dobio status "Elite Academy", najveći status definiran od strane "Double Pass" - vodeće neovisne organizacije za analizu rada u nogometu, koju je Mađarski nogometni Savez angažirao za analizu nogometnih akademija. 

Cilj ovog međusobnog posjeta je razmjena znanja na temu "razvoj talenta", te moguće širenje suradnje na druge sfere organizacije i vođenja nogometnog kluba.

Evo što je rekao o posjetu našoj akademiji direktor Akademije DVTK (Diosgyori VTK) Zoltan Fogarasi:

- Suradnja s Hajdukom počela je nedavno kada su predstavnici Hajduka posjetili našu Akademiju i dali nam jako korisne savjete o tome kako uspostaviti određene procese rada. Sada smo uzvratili posjet i proveli nekoliko dana u Splitu. Nadam se da je ovo tek prvi korak u našoj budućoj suradnji. Hajdukova Akademija ima jako organiziran sustav, proizvodite igrače koji kasnije igraju za najveće svjetske klubove i mi to želimo pratiti i što bolje upoznati vaš način rada. Teško je sve prekopirati, ali ako možemo naučiti barem jednu stvar iz ove naše suradnje, sigurno će nam se isplatiti.

24/10/2020 - 10:35 sati
Akademija