Mobile menu
Predstavljeni Hajdukovi mliječni proizvodi!

Predstavljeni Hajdukovi mliječni proizvodi!

 
9/12/2013 - 11:02 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajduk i MilsHajduk i MilsHajduk i MilsHajduk i MilsHajduk i MilsHajduk i MilsHajduk i MilsHajduk i Mils
Hajduk i Mils

Pokretanjem ovog projekta i suradnje potvrđeno je da jaki domaći brandovi imaju snagu otvoriti nove prostore. 

HNK Hajduk i Mils su zajedno stvorili proizvod koji će, vrlo lako naći put do srca svih Splićana, no također i ostalih vjernih navijača Hajduka. 

Ujedinjenjem snage branda Hajduka kao i kvalitete  i prepoznatosti tradicionalnih proizvoda Milsa odnosno od danas Hajdučkog jogurta, Hajdučkog mliječnog namaza, Hajdučkog svježeg sira i Hajdučkog mlijeka, uljepšat ćemo obroke svim ljubiteljima mliječnih delicija, no isto tako i dodatno potaknuti sugrađane na konzumaciju punovrijednih mliječnih proizvoda i zdrav život.

Hajdučki jogurt, Hajdučki mliječni namaz, Hajdučki svježi sir i ono sa čim mnogi od nas počinju dan od sada s nazivom Hajdučko mlijeko, pet je izuzetno kvalitetnih i tržištu poznatih Milsovih proizvoda na kojima smo u ovom trenutku definirali našu suradnju.

Jogurt u Hajdukovom dresu tako će se moći kupiti kao čvrsti i tekući jogurt u pakiranju od 180 grama, ali i u pakiranju od 1 kg u prigodnoj pet ambalaži. Hajdučki svježi sir u obiteljskom je pakovanju od 500 grama, a Hajdučki mliječni namaz u prigodnoj ambalaži od 70 grama. 

Hajdučko mlijeko na policama trgovina pojavit će se početkom veljače 2014. godine dok s ostalim proizvodima startamo već danas te će ih naši sugrađani i stanovnici Dalmacije moći kupiti u svim Tommyevim trgovinama, a od početka nove 2014. godine i u svim ostalim trgovinama. Kreirajući cjenovnu politiku ovog proizvoda zajedno smo nastojali i cijenom ostati na razini postojećih sličnih proizvoda, što će vjerujem naići na razumijevanje vjernih potrošača Milsa ali i navijača Hajduka. Ovim putem želimo istaknuti da će se proizvodi moći naručiti i putem web stranice Mils.hr čime ćemo ih učiniti dostupnima ljubiteljima mliječnih okusa i navijačima Hajduka iz cijele lijepe naše. 

9/12/2013 - 11:02 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr