Mobile menu
Predstavljena nova Hajdukova Uprava!

Predstavljena nova Hajdukova Uprava!

 
28/4/2011 - 12:58 sati
Klub

Predstavljena je danas na Poljudu nova Hajdukova Uprava - predsjednik Hrvoje Maleš i članovi Pavle Cicarelli i Milo Nižetić. Zahvalila su se sva trojica Nadzornom odboru i Povjerenstvu...

- Gospodin Cicarelli će biti primarno zadužen za marketing, gospodin Nižetić za struku, a ja ću biti koordinator koji će morati srezati neke troškove, kontrolirati financije. U ime Uprave i sebe zalagat ću se za provođenje našeg zajedničkog programa, marketinškog i stručnog. Obećavam da ćemo raditi časno, odgovorno, predano i pošteno, te da ćemo provesti naš zajednički program koji se zove "Veliki Hajduk" - kazao je predsjednik Hajduka Maleš.

- Na nama je da ispunimo očekivanja svih navijača. Moja funkcija se nastavlja gdje sam stao 2009. godine kad sam vodio marketing Hajduka, jasno, sada uz proširene ovlasti. Marketing do sada nije bio iskorišten, to je od ovog trenutka moja odgovornost, uložit ću maksimalan napor... - istaknuo je Cicarelli.

- Privelegija je biti na ovom mjestu. Cijelo svoje znanje ću usmjeriti prema rezultatima na terenu. Svjestan sam da nemamo pravo računati na strpljenje, floskule od 100 dana mira bacaju prašinu u oči. Svjestan sam i odgovornosti, ali sam uvjeren u uspjeh. Moramo se vratiti korijenima Dalmacije, juga... Publiku dovesti na stadion i gledati pravog Hajduka - zaključio je Nižetić.

PREDSTAVLJANJE NOVE UPRAVE HAJDUKA U CJELOSTI MOŽETE POGLEDATI U DANAŠNJOJ
EMISIJI HajdukTV Specijal!

 

28/4/2011 - 12:58 sati
Klub