Mobile menu
Predstavljena Hajdukova tipkovnica za mobilne telefone

Predstavljena Hajdukova tipkovnica za mobilne telefone

 
23/2/2016 - 13:43 sati
Klub
Autor: Ivan Galić
Foto: Ivica Čavka
Hajduk IzzyHajduk IzzyHajduk IzzyHajduk IzzyHajduk IzzyHajduk Izzy
Hajduk Izzy

Novim partnerstvom Hajduka i Aspide u utorak je predstavljena Hajdukova tipkovnica za Apple i Android mobilne telefone pod nazivom Hajduk Izzy.

"Zadovoljstvo mi je da s ovim projektom ulazimo u tzv. ICT svijet i da imamo projekte iz različitih područja – nedavno smo imali znanstveni projekt s murvom", kazao je prigodom predstavljanja projekta direktor marketinga HNK Hajduk Aljoša Bašić.

Uz pomoć ove aplikacije navijači će imati mogućnost direktnog pristupa svim vijestima vezanim uz Hajduk. Hajduk je prvi klub za koji je razvijena ovakva aplikacija u partnerstvu s Aspidom i imati će ekskluzivu prvih 18 mjeseci.

Hajduk Izzy je u osnovi tipkovnica za mobilne telefone uz višenamjensku traku preko koje je omogućen direktni pristup službenoj Hajduk web stranici, službenoj Hajduk Facebook stranici i Hajduk Fan Shopu. Moguće je uključiti i dodatne efekte, kao npr. animiranu nogometnu loptu koja prati kursor pri tipkanju, lakši unos emoticonsa, itd.

Marin Erceg iz Aspide okupljenima je predstavio samu aplikaciju i njene mogućnosti.

Aplikacija je u potpunosti besplatna za sve korisnike i dostupna je na App Storeu za Apple uređaje  i Google Play Storeu za Android uređaje  pod nazivom Hajduk Izzy. Instalacija je moguća na uređaje s operativnim sustavom iOS 8.1 ili novijim i Android 4.1 ili novijim.

U planu je i razvoj budućih novih aplikacija koje će biti povezane uz Hajduk Izzy.

Preuzimanje za Apple uređaje.

Preuzimanje za Android uređaje.

Upute za instalaciju aplikacije Hajduk Izzy možete pronaći OVDJE .

23/2/2016 - 13:43 sati
Klub
Autor: Ivan Galić
Foto: Ivica Čavka