Mobile menu
Predstavljena Hajdučka škatula Jurice Gizdića

Predstavljena Hajdučka škatula Jurice Gizdića

 
5/5/2011 - 14:38 sati
Klub
Hajdučka škatulaHajdučka škatulaHajdučka škatulaHajdučka škatulaHajdučka škatulaHajdučka škatulaHajdučka škatulaHajdučka škatula
Hajdučka škatula

Predstavljena je danas na Poljudu Hajdučka škatula Jurice Gizdića, knjige od Hajdukovim trenerima, reprezentativcima i predsjednicima.

Obradio je autor čak 332 biografije pojedinaca koji su obilježili povijest 100-godišnjaka. Do aktualnog predsjednika Hrvoja Maleša i trenera Ante Miše. Čak 209 reprezentativaca je u knjizi pronašlo svoje mjesto, među njima i oni koji su nosili dresove, primjerice, Australije, Kanade, Urugvaja, Liberije... Hajdučka škatula predstavlja i 66 trenera te 57 predsjednika.

Na promociji u poljudskoj kino-dvorani okupili su se bivši igrači, treneri, predsjednici... Uz autora Gizdića govorili su i predsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Petroslav Sapunar, promotor Mijo Grabovac, u ime Grada Splita Ivan Veštić, te dr. Stjepan Jukić Peladić.

Hajdučka škatula će biti predstavljena i u Dubrovniku, i to u nedjelju (8. svibnja 2011. godine) s početkom u 12 sati. Predstavljanje u dubrovačkom hotelu Park organiziraju Hajduk, DP Hajduka u Dubrovniku i Udruga kolekcionara Bili tići.

5/5/2011 - 14:38 sati
Klub