Mobile menu
Objavljen Pravilnik o kriterijima i dodjeli sredstava za projekt Stipendist Hajduka

Objavljen Pravilnik o kriterijima i dodjeli sredstava za projekt Stipendist Hajduka

 
23/9/2013 - 15:02 sati
Klub
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

NOVO: Predstavljene nove dvije stipendistice Hajduka!

-----------

Predstavljen je u zgradi Ekonomskog fakulteta u Splitu projekt "Stipendist Hajduka". Nazočni su bili predsjednica Nadzornog odbora Hajduka prof.dr.sc. Branka Ramljak, te članovi Upravnog odobora Bilog srca: voditelj Odjela za članstvo Jasenko Ljubica, predstavnika KNH Torcida Split Alen Jurjević Galini i predstavnik Našeg Hajduka Dado Lelas. Više u videoprilogu.

HNK Hajduk u suradnji sa HKNH Bilo srce, udrugom Naš Hajduk te KNH Torcida donosi i objavljuje "Pravilnik o  kriterijima i postupku dodjele sredstava za projekt Stipendist Hajduka". Također, u narednom razdoblju će se objaviti i natječaj za kandidate o čemu ćemo pravovremeno izvijestiti zainteresirane i širu javnost.

Podaci za uplatu donacija - više ovdje.

Primjer uplatnice za donaciju Bilom srcu na novoj (HUB3) uplatnici s našim IBAN-om. Sve uplate na račun Bilog srca do završetka natječaja za prikupljanje donacija idu za projekt "Stipendist Hajduka". U poštama (ili HPB) nema naknade na uplate na naš račun a svaka i najsimboličnija donacija nas približava zacrtanom cilju...

Hvala u ime budućih Hajdukovih stipendista!

Statut Udruge Humanitarnog kluba navijača Hajduka "Bilo srce" - kliknite ovdje.

Ugovor o suradnji HNK Hajduk i Udruge Humanitarnog kluba navijača Hajduka "Bilo srce"  - kliknite ovdje.

23/9/2013 - 15:02 sati
Klub