Mobile menu

Predstavljen novi gostujući dres!

 
1/6/2011 - 11:41 sati
Prva momčad
Ulaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dresUlaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dres
Ulaznice za Barcelonu i sljedeću sezonu, predstavljen dres

Danas je na Poljudu predstavljen novi Hajdukov "gostujući" dres. Dres za sezonu 2011./2012. su predstavili član Hajdukove Uprave Pavle Cicarelli i i direktor UMBRO-a za Hrvatsku Boris Jelić.

Ovaj gostujući dres završni je dio trilogije 100 godina Hajduka. Dres je retro izgleda, s kragnicom poput košulje i inspiriran je 100-godišnjim naslijeđem kluba. Svi su šavovi opšiveni zlatnim koncem te je ispod kragne na stražnjoj strani natpis s imenom i mjestom te godinom osnutka kluba. Na prsima je prigodno označen grb kluba i Umbro znak u zlatnoj boji.
 

1/6/2011 - 11:41 sati
Prva momčad