Mobile menu
Predstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa

Predstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa

 
4/1/2021 - 11:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Predstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa NikoličiusaPredstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa
Predstavljanje novog sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa

Novi sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius službeno je predstavljen na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak na Poljudu. Litavski stručnjak stigao je nakon raskida ugovora s Goricom, a s Hajdukom je potpisao do ljeta 2024. godine. 

- Niko je bio moj prvi i jedini izbor od samog početka. Neke stvari nisu se događale onako kako sam želio, ali u tom trenutku doneseš odluke i ideš dalje. Čekao sam da završi jesenski dio sezone, nakon toga pristupio sam gospodinu Niki i želio sam vidjeti da li se razumijemo. Imali smo tri sastanka, shvatio sam da dijelimo iste vrijednosti i pogled na to gdje bi Hajduk trebao biti i kako do toga doći - između ostalog je istaknuo predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić na predstavljanju novog sportskog direktora. 

- Želio bih se zahvaliti predsjedniku na pozivu kao i ljudima u Gorici gdje sam proveo protekle tri godine i na to razdoblje sam ponosan. Ovo je za mene velika čast i odgovornost, kada sam saslušao predsjednikovu viziju nisam dvojio oko dolaska. Ovo je i veliki izazov, ali vjerujem u sebe i siguran sam da s puno rada možemo napraviti velike stvari - kazao je Mindaugas Nikoličius. 

Više pogledajte u videoprilogu...

4/1/2021 - 11:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr