Mobile menu
Predsjednik Jakobušić: U ovim vremenima trebamo lidere poput Frane Matošića na svim razinama

Predsjednik Jakobušić: U ovim vremenima trebamo lidere poput Frane Matošića na svim razinama

 
13/2/2021 - 16:41 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Obilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani MatošićuObilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani Matošiću
Obilježavanje 110. rođendana: Na Poljudu otkriven spomenik Frani Matošiću

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić obratio se javnosti prilikom svečanog otkrivanja spomenika klupskom velikanu Frani Matošiću u povodu središnjeg dijela obilježavanja 110. rođendana Kluba. 

- Govorimo o jednom od najvećih, bio je kapetan, lider, to nam je i danas potrebno na svim razinama. Imam potrebu zahvaliti svima, prije svega obitelji Matošić. Dovoljno je reći 739 utakmica i 729 golova. Mislim da je nemoguće da to itko ponovi. Zahvaljujem se obitelji Frani Matošića i autoru kipa što su nam omogućili da ovaj dan ipak na ovaj način proslavimo. Nekako je i simbolično da Frane Matošić i njegov kum Bernard Vukas čuvaju Hajduk i ufamo se svi zajedno u bolja vremena. Nadam se da ćemo se vrlo brzo podičiti i boljim rezultatom. Nije ni Frani Matošiću bilo lako. Ali zašto u ovim teškim vremenima ne bi bili najveći? Tome težimo i uvjeren sam da možemo biti takvi - poručio je među ostalim predsjednik Uprave Kluba.

U videoprilogu pogledajte kadrove s otkrivanja spomenika Frani Matošiću te još izjave veterana Ante Ivkovića Zonzija, autora spomenika Davora Kamenjarina te unuka Frane Matošića - Frane Spaina. 

13/2/2021 - 16:41 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr