Mobile menu
Predsjednik Jakobušić posjetio AS Romu

Predsjednik Jakobušić posjetio AS Romu

 
22/3/2022 - 15:00 sati
Klub
Foto: AS Roma

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić boravio je u Rimu kao gost Tiaga Pinta, sportskog direktora talijanskog velikana AS Rome. Poznanstvo Hajdukovog predsjednika i portugalskog stručnjaka datira još iz vremena kada je gospodin Pinto obnašao dužnost direktora nogometa u najtrofejnijem portugalskom klubu, SL Benfici.

Razgovaralo se i ovaj put o brojnim temama, a gospodin Pinto prezentirao je Hajdukovom predsjedniku brojne investicije i projekte koji su realizirani u proteklom razdoblju od njegovog dolaska na mjesto čelnog čovjeka struke Rome (početak 2021. godine). 

Potencirano je, među ostalim, i produbljenje suradnje na različitim poljima sportskih segmenta dvaju klubova. Kao što je poznato, Roma je u još prošlom prijelaznom roku realizirala transfer mladog hajdukovca Mate Ivkovića

Sportski direktor Rome darivao je čelnog čovjeka Bijelih prigodnim dresom uz obećanje dolaska na uzvratni posjet i to na najveći derbi hrvatskog nogometa u kojem Hajduk u srijedu 20. travnja dočekuje Dinama na poljudskom stadionu. Susreo se uoči početka treninga predsjednik Uprave i s trenerom Rome, Joseom Mourinhom koji mu je zaželio svu sreću u nastavku sezone. 


22/3/2022 - 15:00 sati
Klub
Foto: AS Roma