Mobile menu
Predsjednik Jakobušić održao predavanje na Ekonomskom fakultetu u Splitu

Predsjednik Jakobušić održao predavanje na Ekonomskom fakultetu u Splitu

 
10/5/2023 - 12:15 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Predavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u SplituPredavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u Splitu
Predavanje predsjednika Jakobušića na Ekonomskom fakultetu u Splitu

U sklopu suradnje sa splitskim Sveučilištem predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić u utorak 9. svibnja je na Ekonomskom fakultetu u Splitu studentima i profesorima održao predavanje pod nazivom “Leadership u sportskom klubu”. Čelni čovjek Bijelih rado se odazvao pozivu dekana g. Vinka Muštre kako bi studentima kolegija Menadžersko odlučivanje kroz praksu dao jednu drugačiju perspektivu vođenja i upravljanja.  

Studenti su, osim o Hajduku, imali priliku čuti o njegovom privatnom i poduzetničkom putu kao i njegovim vođenjima sportskih klubova. Govorio je o svim preprekama i pogreškama s kojima se suočavao u svom dosadašnjem životu te što je ključ toliko željenog uspjeha u sportskim kolektivima.

“U životu ćete dobiti onoliko prilika koliko ste spremni preuzeti odgovornosti. Netko vas uvijek negdje gleda, čak i kad mislite da nije.” - neke su od mnogobrojnih poruka Hajdukovog predsjednika tijekom gotovo 2 i pol sata izlaganja i odgovaranja na brojna pitanja pred oko 200 studenata uz dio profesora koji bili prisutni u Svečanom amfiteatru splitske visokoobrazovne institucije.

Samo predavanje potrajalo je oko sat i 15 minuta, na pregršt pitanja studenata je čelni čovjek Bijelih odgovarao više od sat vremena, a najsretniji od njih su zahvaljujući kreativnosti u svojim pitanjima i zaključcima dobili i poklone što je izazvalo i veliko zadovoljstvo. Na kraju je pala i zajednička fotografija uz obećanje da se tradicija dolaska nastavi i iduće godine. 

10/5/2023 - 12:15 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr