Mobile menu
Poznata imena 8 kandidata za Nadzorni odbor Hajduka

Poznata imena 8 kandidata za Nadzorni odbor Hajduka

 
1/7/2022 - 10:00 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Izbori za Nadzorni odbor 2022. (HNK Hajduk Split)"

Na izborima za Nadzorni odbor Hajduka koji se održavaju elektronski 15. srpnja sudjelovat će osam kandidata. Od osmorice kandidata sedam je nominirano od strane Hajdučke zajednice, savjetodavnog tijela HNK Hajduk Split, dok je jedan kandidat prikupio potpise kako bi sudjelovao na izborima.

U protekla dva tjedna Izborno Povjerenstvo je provjerilo prijave osmorice kandidata. Provjerom je utvrđeno kako svi kandidati zadovoljavaju sve uvjete propisane natječajem. Zadovoljili su stroge uvjete po pitanju stručne kompetencije i poslovnog iskustva. Također, u postupku provjere potvrđeno je kako se protiv nijednog od kandidata ne vodi kazneni postupak niti su kazneno osuđivani, nisu u sukobu interesa te da ne postoje ograničenja propisana Zakonom o sportu.

Kandidati na izborima za Nadzorni odbor Hajduka koji su predloženi od strane Hajdučke zajednice su Roberto BitunjacDamir DominikovićGoran Jujnović LučićRobert KalinićAljoša Pavelin , Lukas Oliver Pavić te Dražen ZecJosip Perić, kao kandidat izvan Hajdučke zajednice, je zadovoljio uvjet i prikupio dovoljan broj potpisa (52) za sudjelovanje.

-  Iznimno nam je drago da smo uspjeli privući ovakav profil kandidata od kojih većina ima više od desetljeća iskustva upravljanja i nadziranja velikih sustava kao što je Hajduk. Želimo im sreću na izborima, a petorici odabranih uspješan nadzornički mandat, rekao je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Osmorica kandidata bit će predstavljeni putem životopisa koje možete pronaći na stranici Hajduka na https://hajduk.hr/klub/izbori/kandidati te video intervjua koji će biti objavljeni u narednim danima.

Iako imena kandidata do ovoga trenutka nisu bila poznata, na izbore se do sada registriralo više od tri tisuće članova, a u narednim danima će ta brojka zasigurno biti i veća.

-  Registracija za izbore je vrlo kratak i jednostavan proces te još jednom pozivamo sve članove s pravom glasa da izvrše hajdučku dužnost i budu spremni za elektronske izbore 15. srpnja, pozvao je navijače na sudjelovanje u izborima tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Svi oni koji žele sudjelovati na izborima imaju priliku registrirati se do 6. srpnja na https://izbori.nashajduk.hr/, a sva pitanja i registraciju iz inozemstva možete izvršiti putem maila registracija@nashajduk.hr.

1/7/2022 - 10:00 sati
Prva momčad