Mobile menu
Poziv donatorima: Učlanimo i štićenike Bilog srca!

Poziv donatorima: Učlanimo i štićenike Bilog srca!

 
3/2/2014 - 17:32 sati
Klub
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

Obavještavamo navijače Hajduka, donatore Humanitarnog kluba navijača Hajduka "Bilo srce" i sve ljude dobre volje da je u tijeku akcija obnove članstva u Hajduku štićenicima Bilog srca za 2014. godinu. Cilj akcije je preko donacija svih nas koji živimo Hajduk i u 2014. godini našoj velikoj hajdučkoj obitelji pridružiti hrabre ljude oko nas a koji se hajdučki bore s raznim životnim iskušenjima. 

Donacije u iznosu od 25 kuna za ovu akciju mogu se uplatiti putem Web shopa ili na žiro račun Bilog srca HR34 2390001-1100347471 (HPB) internet bankarstvom ili općom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci. 

Akcija traje 15 dana, zaključno do 18. veljače 2014. Sva donirana sredstva će biti uplaćena Hajduku za obnovu članstva postojećim štićenicima Bilog srca odnosno učlanjenje novih. 

Kontaktirajte nas na email info@bilosrce.comnas@hajduk.hr ili clanstvo@hajduk.hr s prijedlogom kome se još na ovaj način može pružiti ruka Bilog srca u svrhu učlanjenja u klub.

Akcija se provodi u suradnji s Hajdukom, udrugom Naš Hajduk i KNH Torcida i to na način da Bilo srce posreduje pri učlanjenju sredstvima iz donacija. Tijek ove akcije pratite na našoj web stranici odnosno na FB grupama.

Učlanjujte se i sami, obnavljajte članstvo u Hajduku!

za mrvu ljubavi... 

3/2/2014 - 17:32 sati
Klub