Mobile menu
Poziv donatorima: Imena štićenika Bilog srca na Hajdukovom dresu!

Poziv donatorima: Imena štićenika Bilog srca na Hajdukovom dresu!

 
21/10/2016 - 09:59 sati
Ostale vijesti
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

Obavještavamo navijače Hajduka, donatore Humanitarnog kluba navijača Hajduka "Bilo srce" i sve ljude dobre volje da je kroz projekt ILI JESMO ILI NISMO! u tijeku akcija upisa imena i prezimenom štićenika Bilog srca na 3. službeni dres HNK Hajduk Split za sezonu 2017/2018! Cilj akcije je preko donacija svih nas koji živimo Hajduk, našoj velikoj hajdučkoj donatorskoj obitelji čija će imena biti na najdražem dresu, pridružiti imena hrabrih ljudi oko nas a koji se hajdučki bore s raznim životnim iskušenjima.

Donacije za ovu akciju mogu se uplatiti putem Hajdukova web shopa ili na žiro račun Bilog srca HR34 2390001-1100347471 (HPB) internet bankarstvom ili općom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci. Za uplate iz inozemstva predlažemo donirajte kroz najdraži web shop ili nas kontaktirajte na mail. Sva uplaćena sredstva na račune Bilog srca do trenutka objave kraja akcije bit će uplaćena na račun projekta ILI JESMO ILI NISMO!

Za potrebe akcije upisa imena i prezimena štićenika Bilog srca na dres sastavili smo Zamolbu za donacijom pa pozivamo navijače da s navedenom zamolbom upoznaju pravne i fizičke osobe za koje smatraju da bi mogli donirati. Na donacije pravnih osoba Bilo srce uzvraća odgovarajućom zahvalnicom.

Kontaktirajte nas na email info@bilosrce.com sa prijedlogom kome se još na ovaj način može pružiti ruka Bilog srca, ako želite da umjesto imena vas kao donatora na Hajdukovom dresu bude ime neke određene osobe za koju smatrate da treba postati štićenikom Bilog srca.

Svi štićenici Bilog srca su zahvaljujući donacijama navijača višegodišnji članovi Hajduka što je uvjet za sudjelovanje u Projektu, pa nastavno na tu obvezu za osobu koju predložite molimo preuzmite i kumstvo za učlanjenje, ukoliko nije član. Za objavu imena postojećih štićenika Bilo srce će osigurati potrebna odobrenja te ćemo isto prethodno ishoditi i za sve osobe koje predložite.

Tijek ove akcije pratite na našoj web stranici odnosno na FB grupama.

za mrvu ljubavi...

21/10/2016 - 09:59 sati
Ostale vijesti