Mobile menu
Povećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i Karlovačkog

Povećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i Karlovačkog

 
17/2/2023 - 18:12 sati
Klub
Foto: Robert Matić i Miro Gabela / Hajduk.hr
Povećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i KarlovačkogPovećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i Karlovačkog
Povećan sponzorski ugovor između HNK Hajduk i Karlovačkog

Karlovačko pivo će i osmu godinu zaredom podržavati HNK Hajduk čime postaje jedan od najdugovječnijih sponzora Kluba. Svečano potpisivanje ugovora održano je danas u prostorijama poljudskog stadiona, a Karlovačko je povećao vrijednost svog sponzorskog ugovora prema Hajduku.

Na nastavak suradnje osvrnuo se predsjednik Uprave HNK Hajduk, Lukša Jakobušić:
- Posebnu važnost i zahvalu dajemo sponzorima i partnerima koji su dugo vrijeme s nama, a najviše u onim najzahtjevnijim trenucima. Činjenica je da Karlovačko bilo s nama i u vrijeme pandemije i kada rezultatski nismo stajali baš najbolje. Suradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo koje i potvrđujemo financijskim većim ugovorom, što znači da smo i više nego opravdali njihovo povjerenje. Sigurno je da će nam ovo biti motivacija za zajedničke buduće projekte.

Zadovoljstvo produljenjem sponzorskog ugovora izrazila je i Marta Bułhak, predsjednica Uprave HEINEKEN Hrvatska:
- Naše partnerstvo traje već osam godina, što govori o zajedništvu koje dijelimo u pobjedi i porazu. Karlovačko s Hajdukom dijeli važne vrijednosti – dugu tradiciju, prepoznatljivu kvalitetu i vjernost publici s kojom se osjeća među svojima. Marta Bułhak je iskoristila ovu priliku i kako bi uputila čestitke u povodu 112. rođendana Kluba te im poželjela puno sportskih uspjeha.

Osim potpisivanja novog sponzorskog ugovora, predstavljena je i nova marketinška suradnja. Kampanja simboličnog naziva "Tuđi čovik" kreće već sljedeći tjedan, a njezine prepoznatljive poruke odjeknut će na javnim prostorima, prodajnim mjestima, u ugostiteljskim objektima te na radijskim postajama i digitalnim kanalima duž cijele Dalmacije. 

- Ponosna sam što danas mogu najaviti još jedan oblik naše suradnje – snažnu regionalnu kampanju čije poruke daju počast legendarnim igračima te nogometnim trenucima upisanima u povijest Hajduka. Hajduk ima posebno mjesto u srcima navijača i jako nam je drago što smo ovako dugo dio te lijepe priče - izjavila je Ružica Račić Mršo, direktorica marketinga tvrtke HEINEKEN Hrvatska.

- Svime što radimo, pa tako i pomno osmišljenim marketinškim suradnjama, u Hajduku želimo stvoriti dodatnu vrijednost za naše navijače. Važno nam je pokazati da brinemo i o okolišu, prirodi i planetu kojeg ostavljamo u nasljeđe budućim generacijama. Već od sljedeće utakmice, navijači svoje omiljeno pivo mogu konzumirati iz ekološki prihvatljivijih višekratnih čaša napravljenih od 100% reciklirajućeg materijala - otkrila je Marinka Akrap, članica Uprave HNK Hajduk. 

Do svog primjerka višekratne čaše s prepoznatljivim porukama iz nove kampanje navijači mogu doći kupnjom navedenog proizvoda za vrijeme utakmica, a čaše se mogu zadržati kao suvenir ili vratiti uz povrat depozita od jednog eura. Karlovačko pivo se tako pridružilo inicijativi Za bolji svit Hajduk Split kojom klub želi svim navijačima omogućiti da i oni daju svoj doprinos zaštiti okoliša. Upravo ime inicijative još je jedna spona koja povezuje Hajduk i Karlovačko. Naime, kompanija već godinama slijedi svoju strategiju pod nazivom Stvaramo bolji svijet, ističući pritom održivost kao temeljni smjer u svim dijelovima poslovanja. 

Kako bi na početak novog poglavlja imali i trajnu uspomenu, Lukša Jakobušić i Marta Bułhak razmijenili su posebne dresove i majice koji simboliziraju snažnu vezu između dugogodišnjeg sponzora i Kluba.

Svečanom okupljanju na Poljudu prisustvovali su najvažniji poslovni partneri Karlovačkog s područja Dalmacije za koje je pripremljen prigodan program obilaska stadiona, a posebno iznenađenje priredili su im igrači Hajduka Filip Krovinović i Lukas Grgić

17/2/2023 - 18:12 sati
Klub
Foto: Robert Matić i Miro Gabela / Hajduk.hr