Mobile menu
Potpuno novi HDTV doživljaj

Potpuno novi HDTV doživljaj

 
27/7/2023 - 10:31 sati
Ostale vijesti

HNK Hajduk s ponosom može objaviti uzbudljivu vijest koja će razveseliti sve vjerne navijače diljem svijeta - u ponedjeljak, 31. srpnja, u javnost će izaći potpuno nova i poboljšana HDTV platforma. U korak s digitalnim napretkom, Hajduk Digital TV - Over The Top platforma predstavlja novu eru praćenja voljenog Kluba koja korisnicima omogućava izravnu distribuciju multimedijskog sadržaja putem interneta, približavajući tako Klub i njegovu svakodnevicu svakome tko živi bijelu boju.

Jedan od noviteta koji će HDTV platformu učiniti posebnom jest kanal koji će 24 sata dnevno biti aktivan. Cilj je u bližoj budućnosti ponuditi što više uživo sadržaja, kako bi navijači imali mogućnost pratiti najnovije vijesti i događaje vezane uz Hajduk u realnom vremenu, bez obzira gdje se nalazili.

Osim kanala uživo, korisnici će imati pristup još bogatijoj videoteci, odnosno još većem broju kvalitetnog, zanimljivog i raznovrsnog sadržaja.

Novom HDTV platformom Hajduk je svojim navijačima htio omogućiti još bolje i kvalitetnije korisničko iskustvo, što uključuje intuitivan i moderan dizajn koji će olakšati korištenje platforme te omogućiti jednostavan pristup svim sadržajima. HDTV će biti dostupan na osobnim računalima, pametnim telefonima i tablet uređajima, a vrlo skoro i na Smart TV uređajima, što znači da će korisnici moći uživati u Hajdukovom svijetu u svakom trenutku i na svakom koraku.

Hajduk Digital TV je revolucionarna inicijativa koja pokazuje kako Klub pažljivo prati trendove i želi ponuditi svojim vjernim navijačima najbolje moguće iskustvo. Uvođenjem nove moderne platforme, Hajduk je zakoračio korak dalje u digitalnu budućnost koja će ga još više približiti navijačima, ali i kojom će širiti svoju prisutnost diljem svijeta.

27/7/2023 - 10:31 sati
Ostale vijesti