Mobile menu
Posljednje pripreme pred nedjeljni ogled: Fokus isključivo usmjeren prema osvajanju tri boda

Posljednje pripreme pred nedjeljni ogled: Fokus isključivo usmjeren prema osvajanju tri boda

 
4/8/2018 - 20:57 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:1 (Split, 5/8/2018)"
Posljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred LokomotivuPosljednji trening pred Lokomotivu
Posljednji trening pred Lokomotivu

Posljednji trening pred prvenstvenu premijeru na Poljudu odradili su nogometaši Hajduka u poslijepodnevnim satima na glavnom travnjaku. Vremena za pripremu susreta 2. kola Hrvatski Telekom Prve lige nije bilo puno, Bijeli su nakon povratka iz Sofije (u noći s četvrtak na petak) trenirali dvaput. 

Najprije su u petak regeneracijski trening odradili igrači koji su odigrali glavninu jučerašnjeg susreta u slavlju nad Slavijom, dok su danas hajdukovci odradili i zadnje pripreme uoči prvenstvenog ogleda s Lokomotivom koji je na rasporedu u nedjelju u 21 sat. Nastavljaju hajdukovci u ritmu četvrtak-nedjelja. Poslije ogleda sa Zagrepčanima, već u četvrtak ih očekuje ogled protiv rumunjske momčadi FCSB u sklopu 3. pretkola Europske lige. No, fokus je sada isključivo usmjeren prema domaćem natjecanju i težnji za osvajanjem prva tri boda u novoj sezoni.

- Igramo protiv ekipe koja se na Poljudu uvijek želi dokazati. No, gledamo isključivo sebe i svoju igru. Jedino što želimo je uzeti tri boda pred svojom publikom i potom se okrenuti Europi. Jedva čekam istrčati na svom stadionu i upisati prvi službeni nastup pred poljudskim tribinama. Želim da nas navijači podrže u što većem broju, jer uz njihovu dodatnu energiju put do pobjede će nam sigurno biti lakši - kazao je uoči susreta vratar Bijelih Marin Ljubić, koji je uspješan europski debi imao na Nacionalnom stadionu Vasil Levski u Sofiji, a vjerujemo da će pobjedom obilježiti i prvi službeni nastup na Poljudu.

U fotogaleriji pogledajte kako je protekao posljednji trening uoči prvenstvenog sraza s Lokomotivom. Bijeli u pozitivnom raspoloženju dočekuju nedjeljni ogled.

4/8/2018 - 20:57 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr