Mobile menu
Posljednja utakmica sezone: Hajduk u nedjelju igra protiv Šibenika na Poljudu

Posljednja utakmica sezone: Hajduk u nedjelju igra protiv Šibenika na Poljudu

 
26/5/2023 - 14:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 3:0 (Split, 28/5/2023)"

Nogometaši Hajduka u posljednjem 36. kolu SuperSport HNL u nedjelju s početkom 17 sati igraju protiv Šibenika na Poljudu. 

U srijedu su se ove dvije momčadi sastale u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigranom na riječkoj Rujevici, a Hajduk je zasluženo došao do novog Rabuzinovog sunca pobijedivši rezultatom 2:0. Golove u finalu Kupa postigli su Dario Melnjak i Marko Livaja

Prethodno su ove sezone Hajduk i Šibenik odigrali tri prvenstvene utakmice, dva puta su Bijeli slavili, a jedna utakmica završila je podjelom bodova. 

Ovaj susret nema preveliki rezultatski značaj budući da Hajduk sigurno sezonu završava na drugoj poziciji, dok je Šibenik već u prošlom kolu izgubio šanse za zadržavanje prvoligaškog statusa. 

Glavni sudac utakmice je Mateo Erceg iz Benkovca, pomagat će mu Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Ivan Janić iz Iloka, a četvrta sutkinja je Ivana Martinčić iz Koprivnice. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca Kruno Šarić iz Županje. 

Još jednom pozivamo sve navijače, članove i pretplatnike, sponzore i prijatelje Kluba i sve kojima je bila boja u srcu da napune poljudske tribine do posljednjeg mjesta. Svi u bijelim majicama dođimo ispratiti staru i zaželjeti momčadi i Klubu puno sreće u novoj sezoni. Jer Hajduk je ono što nas čini sretnim, bez obzira što radili i gdje se nalazili. 

26/5/2023 - 14:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr