Mobile menu
Posljednja utakmica sezone: Hajduk od 18:55 sati gostuje u Zaprešiću

Posljednja utakmica sezone: Hajduk od 18:55 sati gostuje u Zaprešiću

 
25/7/2020 - 08:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Inter Z. - Hajduk 1:4 (Zaprešić, 25/7/2020)"

Nogometaši Hajduka danas od 18:55 sati igraju u gostima protiv Inter-Zaprešića u okviru 36. kola HT Prve lige, posljednjeg u aktualnoj natjecateljskoj sezoni koja je započela prije više od godinu dana. 

- Momčad sam vidio dobro na treninzima. Igrači su fokusirani na ono što je njihov posao. Dolazimo iz dvije dobre utakmice protiv Dinama i Rijeke. Protiv Rijeke je utakmica mogla otići na drugu stranu. Želimo prvenstvo zaključiti na dobar način, ako je moguće pobjedom - poručio je na konferenciji za medije uoči utakmice trener Igor Tudor.

Ardian Ismajli, Hamza Barry i Stefan Simić i dalje su izvan stroja zbog ozljeda i neće konkurirati za današnji ogled, kao i David Čolina koji je dobio nezgodan udarac u posljednjem srazu s Rijekom.

Hajduk i Inter u tri su navrata odmjerili snage u aktualnoj sezoni, Hajduk je slavio u dva domaća ogleda, dok je dvoboj u Zaprešiću okončan neriješenim ishodom.

Važan je ovo susret i za Miju Caktaša koji se trenutno nalazi na drugom mjestu prvenstvene ljestvice strijelaca s 18 postignutih pogodaka, a ispred njega je napadač Osijeka Mirko Marić s jednim golom više. Mijo danas ima priliku obraniti naslov najboljeg strijelca lige nakon što je prošle sezone odnio titulu s golom ispred konkurenta Marića. Vjerujemo da će se isti ishod ponoviti i ove godine.

Zagrebački sudac Fran Jović delegiran je za posljednju utakmicu Bijelih u ovoj sezoni. Pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Anto Marić iz Zagreba. Četvrti sudac je Josip Lučić (Vinkovci). 

Za VAR suca izabran je Ivan Bebek iz Rijeke, dok je asistent VAR suca njegov sugrađanin Robi Kezele.

25/7/2020 - 08:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr