Mobile menu
Poslije potpisa odmah na travnjak: Duka odradio prvi trening s hajdukovcima

Poslije potpisa odmah na travnjak: Duka odradio prvi trening s hajdukovcima

 
20/6/2018 - 20:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Treći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s BijelimaTreći dan priprema: Duka odradio prvi trening s Bijelima
Treći dan priprema: Duka odradio prvi trening s Bijelima

Odmah nakon potpisa ugovora i službenog fotografiranja nova ''jedinica'' Hajduka Tomislav Duka brzim korakom krenuo je prema svlačionici Bijelih, presvukao se i zaputio ka glavnom travnjaku poljudskog stadiona gdje se srdačno pozdravio s trenerom vratara Tihomirom Bulatom pod čijom je paskom trenirao u susjednom RNK Splitu. 

Odmah je Duka prionuo radu, iznimno motiviran što je napokon dočekao priliku koju je dugo sanjao. Naravno, da navuče toliko željeni Hajdukov dres. Osmijeh i zadovoljstvo dolaskom na Poljud nisu silazili s lica dvadesetpetogodišnjeg, novog čuvara mreže Bijelih. 

Momčadi se priključio napadač Marko Futacs koji će u narednom razdoblju raditi po odvojenom programu. Na Poljud je stigao i Ahmed Said Said koji je odradio prvi trening sa suigračima, dok je Hamza Barry propustio let i sutra bi trebao započeti prvi dan priprema.

20/6/2018 - 20:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr