Mobile menu
Posavec: Vjerovali smo u sebe, sad u sljedećoj utakmici treba potvrditi ovu pobjedu

Posavec: Vjerovali smo u sebe, sad u sljedećoj utakmici treba potvrditi ovu pobjedu

 
4/2/2019 - 09:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 0:1 (Osijek, 3/2/2019)"

Hajdukov vratar Josip Posavec bio je na visini zadatka u Gradskom vrtu, u prvom dijelu istaknuo se s nekoliko vrlo bitnih obrana i tako sačuvao mrežu netaknutom. Bijeli su u nastavku utakmice poveli pogotkom Mije Caktaša i rutinski sačuvali rezultat za pobjednički start proljetnog dijela sezone. 

- Bila je ovo teška utakmica, baš onakva kakvu smo očekivali, znali smo da je Osijek kvalitetan suparnik, pogotovo na svom terenu. Bili smo spremni na ono što nas čeka, vjerovali smo u sebe, uspjeli smo doći do cilja i sada se već okrećemo sljedećoj utakmici protiv Lokomotive u kojoj treba potvrditi ovu pobjedu - istaknuo je Hajdukov čuvar mreže nakon pobjede protiv Osijeka. 

Iako su njegove zasluge velike, u prvi plan je stavio momčadsku igru kojom su Bijeli osigurali tri boda. 

- Trener je stavio drukčije zahtjeve pred nas, neke stvari su dobre, određene treba još popraviti, ali sve skupa izgleda puno bolje nego u prvom dijelu sezone. zadovoljan sam svojom predstavom no bitno je da smo pobijedili i svi skupa smo kao momčad dali svoj doprinos. Vjerujem da je ovo samo jedna u nizu dobrih utakmica u nastavku prvenstva, imamo svoj cilj, neće biti lagano, ali radit ćemo za njega svakog dana i nadam se da će nam se to vratiti u utakmicama koje su pred nama - zaključio je Posavec. 

4/2/2019 - 09:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr