Mobile menu
Posavec: Sretan sam što mogu dati svoj doprinos, cijela ekipa se jako trudila za dobar rezultat

Posavec: Sretan sam što mogu dati svoj doprinos, cijela ekipa se jako trudila za dobar rezultat

 
13/8/2018 - 10:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:1 (Rijeka, 12/8/2018)"
Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1Rijeka - Hajduk 1:1
Rijeka - Hajduk 1:1

Hajdukov vratar Josip Posavec istaknuo se s nekoliko velikih obrana u remiju s Rijekom na Rujevici. Kod pogotka domaće momčadi Josip nije mogao ništa, ali prethodno je još jednom pokazao kako su Bijeli u njemu dobili veliko pojačanje.

- Ne bih isticao sebe, cijela ekipa se trudila da dođemo do pozitivnog rezultata, a meni je drago što sam mogao dati svoj doprinos. Nismo odustajali do kraja i to nam se na kraju vratilo. Meni je cilj dati najbolje od sebe na svakom treningu, a to se na koncu sve vraća na utakmicama - kazao je Posavec nakon remija na Rujevici. 

Rijeka je došla do prednosti preko Jakova Puljića, a konačni rezultat postavio je Mijo Caktaš udarcem s bijele točke. 

- Rijeka je tražila pobjedu, tražila je visoki presing, ali na kraju smo dobro odgovorili na taj primljeni pogodak. Nije se nikada lako vratiti iz rezultatskog zaostatka na Rujevici, osvojili smo bod koji na pred uzvrat protiv FCSB puno znači u psihološkom smislu i sada se okrećemo toj utakmici u Bukureštu - dodao je Josip, pa zaključio:

- Očekujemo jednu tešku utakmicu, moramo se mentalno pripremiti na sve izazove, oni moraju strahovati da od primljenog pogotka kod kuće, mi ćemo dati sve od sebe, igrati za Hajduk, za nas i vjerujem da ćemo se vratiti sretni i zadovoljni iz Bukurešta. Ne bih imali ništa protiv da se ovakav rezultat ponovi i u toj utakmici. Jedino što mogu obećati je da ćemo svi, počevši od mene, dati sve od sebe da prođemo dalje. 

13/8/2018 - 10:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr