Mobile menu
Posavec: Najbitnije je bilo dignuti glave nakon primljenog pogotka

Posavec: Najbitnije je bilo dignuti glave nakon primljenog pogotka

 
15/9/2019 - 22:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:1 (Rijeka, 14/9/2019)"

Nakon nešto više od mjesec dana pauze Josip Posavec vratio se na vrata Bijelih u remiju s Rijekom u dvoboju odigranom na Rujevici. Nije mogao Hajdukov čuvar mreže ništa kod pogotka Franka Andrijaševića u prvom poluvremenu, a u nastavku je upisao jednu sjajnu obranu pri vodstvu Rijeke 1:0.

- Prvo poluvrijeme Rijeka je imala bolje šanse, došli su u vodstvo, međutim u nastavku smo se mi podigli, odigrali smo jako dobro drugo poluvrijeme i zasluženo smo došli do izjednačenja. Nedostajao nam je još poneki udarac u okvir vrata da budemo malo opasniji, sve nam je išlo pored gola i na kraju je ovaj rezultat najpravedniji. Ostaje žal što nismo pobijedili, ali bitno je da smo ostali na prvom mjestu. Najbitnije nam je bilo dignuti glave nakon primljenog gola - kazao je Hajdukov vratar o dvoboju na Rujevici.

Osvrnuo se na svoju izvedbu i povratak nakon stanke zbog ozljede.

- Zadovoljan sam. Malo se skupilo i umora nakon tjedan dana treninga punom parom, sigurno mi je dobro došla ova reprezentativna pauza, ali trebat će još koji dan da uhvatim pravi ritam. 

Istaknuo je za kraj važnost povratka Filipa Bradarića za Hajdukovu momčad. 

- Dobili smo puno njegovim dolaskom, njemu je sigurno bio veći pritisak doći na Rujevicu, ipak je tu proveo nekoliko godina, ali vidjelo se kako se opustio u drugom dijelu utakmice. Mislim da će biti jaka i važna karika u nastavku prvenstva - zaključio je Posavec.

15/9/2019 - 22:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr