Mobile menu
Posavec: Moramo raditi i ostati ponizni, a lopta i rezultat će nam to vratiti

Posavec: Moramo raditi i ostati ponizni, a lopta i rezultat će nam to vratiti

 
16/2/2019 - 21:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 0:0 (Rijeka, 16/2/2019)"

Josip Posavec sačuvao je svoju mrežu netaknutom u dvoboju s Rijekom na Rujevici. Hajdukov vratar cijelu utakmicu je bio vrlo siguran, a posebno se istaknuo obranivši stopostotnu priliku Puljića u prvom dijelu te sjajan udarac Acostyja u drugom dijelu utakmice. 

- Utakmica je bila baš onakva kakvu smo očekivali, bilo je to veliko nadigravanje u kojem smo i mi i oni imali svoje šanse te je na kraju remi najpošteniji rezultat. Najbitnije je da naš pozitivan niz u nastavku prvenstva nije prekinut iako nam je uvije žao kada ne pobijedimo - kazao je Posavec nakon utakmice. 

Pohvalio je svoje suigrače koji su dominirali igrom na Rujevici većim dijelom utakmice. 

- Rekao sam i prošli tjedan da smo prije odlaska na pripreme postavili cilj i krenuli s uvažavanjem trenerovih ideja. Mislim da smo na pravom putu, to se vidi u našim igrama, na nama je da nastavimo raditi, da ostanemo ponizni, a lopta i rezultat će to vratiti. 

Osvrnuo se i na dvije velike obrane. 

- Uspio sam uloviti ono što je trebalo, ja sam dio ekipe, svi zajedno smo odradili svoj dio. Moj posao je pokušati zaustaviti ako se dogodi nešto nepredviđeno. Danas sam uspio - zaključio je Hajdukov vratar. 

16/2/2019 - 21:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr