Mobile menu
Posavec: Hvala navijačima što dolaze u velikom broju, napravit ćemo sve da ih razveselimo

Posavec: Hvala navijačima što dolaze u velikom broju, napravit ćemo sve da ih razveselimo

 
24/7/2018 - 13:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - PFC Slavia Sofia 1:0 (Split, 26/7/2018)"

Još dva dana ostala su do prve službene utakmice Bijelih u novoj sezoni. Momčad Željka Kopića u četvrtak od 20 sati istrčat će na Poljud gdje će odmjeriti snage u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige protiv Slavije iz Sofije. Hajdukovci su odradili vrlo dobre pripreme što im daje dozu samopouzdanja uoči početka nove sezone, međutim ne kriju da unatoč ulozi favorita neće biti nikakvog opuštanja u dvoboju sa Slavijom. 

- Vrlo malo vremena ostalo je do prve utakmice, spremni smo na sve što ona nosi, ostvarili smo dobre rezultate na pripremama, međutim nećemo se zavaravati da je to nešto preveliko. Sigurno da nam dobro odrađene pripreme daju vjetar u leđa, ali moramo biti oprezni jer prijateljske utakmice su jedno, a službene sasvim drugo. Spremni smo za Slaviju, vjerujemo u sebe i nadam se da ćemo to u utakmici potvrditi - kazao je Josip Posavec, vratar koji je u redove Hajduka stigao iz Palerma. 

Hajduk je u pripremnom periodu bio iznimno čvrst u obrani. Momčad je u osam odigranih utakmica postigla 26 pogodaka, a primila je samo dva. 

- Gol razlika potvrđuje da smo radili kvalitetno radili, ali ponovit ću da ne treba uspoređivati prijateljske i službene utakmice. Najbitnije je da s pravim pristupom uđemo u dvoboj sa Slavijom, a to će nam onda sigurno donijeti dobar rezultat. Ekipa zaista izgleda jako dobro, sve pohvale idu mojim suigračima, ali za potvrdu moramo pričekati prvu utakmicu. Uvjeren sam da ćemo položiti test.

Za kraj se zahvalio navijačima koji su u velikom broju pohrlili po ulaznice i pretplate uoči dvoboja sa Slavijom. 

- Hvala im na bezuvjetnoj podršci koju pokazuju, volio bih da dođu u što većem broj jer će nam to biti dodatan motiv, a mi ćemo napraviti sve da ih razveselimo - zaključio je Posavec. 

24/7/2018 - 13:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr