Mobile menu
Poraz juniora u Sesvetama

Poraz juniora u Sesvetama

 
8/10/2018 - 16:08 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Juniori: Sesvete - Hajduk  1:0  (1:0)
Utakmica 6. kola Prve HNL
Igralište: Sv. Josip Radnik - Sesvete
Sudac: Matej Horvat (Zagreb)

Strijelac: 1:0 Barukčić (26)

Hajduk: Baždarić, Iličić (od 78. Dalyanoglu), Dellova, Vujčić (od 46. Jurica), Radić, Čuić, Šarić, Jenjić (od 61. Lauš), Ševelj (od 78. Rončević), Brnić (od 67. Nikl), Bajić.

Hajdukovi juniori minimalno su poraženi na gostovanju u Sesvetama. Momčad Marija Despotovića dobro je ušla u susret i stvorila dvije velike prilike. U obje se našao Ivan Šarić, najprije je iz slobodnog udarca s 22 metra odlično šutirao i pogodio vratnicu, a onda je lijepo proigran od Jurice Bajića izbio sam pred vratara Joipa Vidovića i s pet metara promašio vrata. Domaćin je poveo u 26. minuti, visoka lopta na rubu šesnaesterca je stigla do Dominika Barukčića, koji prizemnim udarcem pogađa donji lijevi kut Vice Baždarića.

Na odmor se otišlo s minimalnim vodstvom domaćina, a prvu priliku u drugom poluvremenu Bijeli su imali u 51. minuti. Bajić je ubacio iz kornera, Tin Jurica odlično šutirao glavom sa šest metara, ali Vidović brani. Od 53. do 57. minute bilježimo veliki pritisak Hajduka, lopta je šest-sedam puta vraćena pred gol domaćina, čija obrana je svaki put pronašla rješenje. U 62. minuti oboren je Jurica, iz slobodnog udarca s 25 metara Bajić pogađa vanjski dio mreže. U 70. minuti još jedna prilika za Šarića koji je prošao kroz obranu domaćih i sa sedam metara pod pritiskom šutirao pored vratnice. Osam minuta kasnije Mario Čuić je lijepo proigrao Bajića koji šutira iskosa, ali Vidović opet brani. Pokušao je Bajić i u 84. minuti jakim udarcem s 14 metara ali je bio za malo neprecizan. U 93. je iz gužve pokušao Hrvoje Rončević, ali je lopta otišla preko gola. Tako su Bijeli unatoč omjeru udaraca od 12:4 i znatno većem posjedu doživjeli prvi ovosezonski poraz u 1. HNL.  

8/10/2018 - 16:08 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr