Mobile menu

Croatia Zmijavci

Croatia Zmijavci

4:0

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 4. kolo
Mjesto: Zmijavci
Datum: 13/9/2020
Poraz Hajduka II u Zmijavcima

Poraz Hajduka II u Zmijavcima

 
13/9/2020 - 18:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

CROATIA (Z) - HAJDUK II  4:0  (2:0)
2. HNL – 4. kolo
Stadion: Š.R.C. Marijan Šuto - Mrma 
Sudac: Vedran Jelenčić (Kastav)
Strijelac: 1:0 Karoglan (7), 2:0 Karoglan (24), 3:0 Gudelj (65-11 m), 4:0 Ćapin (90+1)

CROATIA (Z): Tomić, Bešlić, Šalinović, Dadić, Begić (od 75. Fadić), Karoglan (od 75. Ćapin), M. Šuto, Vukoja, Buble (od 64. Todorić), Milinović (od 58. Jović), Gudelj.

HAJDUK II: Baždarić, Unušić (od 46. Muratović),  Barišić, Burin, Ševelj, Mijatović (od 46. Grubišić), Lauš, Ćalušić (od 72. Kosić), Filipović, Šošić (od 72. Šarić), Tolaj.  

Druga momčad Hajduka poražena je na gostovanju u Zmijavcima od domaće Croatije s 4:0.

Početak utakmice pripao je domaćinu, koji je nakon početnog pritiska već u sedmoj minuti došao u vodstvo. Bruno Karoglan primio je visoku loptu na 18 metara, oslobodio se svog čuvara i snažnim udarcem pogodio donji desni kut Vice Baždarića.

Tri minute kasnije vidjeli smo prvu priliku Bijelih. Ubacio je iz prekida s desne strane Zvonimir Filipović, a Vicko Ševelj s 11 metara glavom pucao preko gola. U 17. minuti Filipović je lijepo prošao po lijevoj strani i dodao Ivanu Ćalušiću na vrhu šesnaesterca. On pronalazi Tina Blaža Lauša na desnoj strani, a njegov šut iskosa brani Tomislav Adolf Tomić.

U 24. minuti Croatia (Z) je povećala vodstvo. Tomislav Gudelj je izbio sam pred vrata Bijelih, njegov udarac s 12 metara Baždarić je odlično obranio nogom, a na loptu je natrčao Karoglan i pogodio mrežu.

Bijeli su do smanjenja vodstva domaćih mogli doći u 33. minuti.  Korner s desne strane izveo je Filipović, lopta je došla do Blearta Tolaja na desetak metara od gola, ali njegov udarac je bio mlak.

Prvu šansu u drugom dijelu imali su domaći, nakon ubačaja s desne strane Baždarić je boksao loptu, Karoglan pokušao iz prve, ali je pogodio gostujući blok. U 55. minuti dosuđen je prekršaj na Filipoviću na 17 metara od gola. Šutirao je Madžid Šošić dva puta u blok, lopta se odbila do Lauša koji je promašio. Nastavio se potom pritisak Hajduka II, ali su prvu šansu stvorili domaći iz kontre u 57. minuti. Iskosa s desetak metara šutirao je Zvonimir Vukoja, ali je bio neprecizan.

U 63. minuti jedan duel u šesnaestercu Bijelih sudac je procijenio prekršajem i dosudio najstrožu kaznu koju je Gudelj pretvorio u gol. U 80. minuti gostima je zaprijetio Mate Šuto s 25 metara, Baždarić je loptu ispod grede izbio u korner. Konačan rezultat je nakon solo akcije postavio Ante Ćapin u sudačkoj nadoknadi.


13/9/2020 - 18:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr