Mobile menu

Sesvete

Sesvete

2:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 22. kolo
Mjesto: Sesvete
Datum: 12/3/2021
Poraz Hajduka II u Sesvetama

Poraz Hajduka II u Sesvetama

 
12/3/2021 - 17:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

SESVETE - HAJDUK II   2:1  (1:1)
2. HNL - 22. kolo
Igralište: Sesvete – bez gledatelja
Sudac: Josip Lučić (Vinkovci)
Strijelci: 1:0 Geljić (18), 1:1 Kastrati (31-ag.), 2:1 Sunagić (53)

Sesvete: Mikulić, Sabljo, Kastrati (od 46. Malekinušić), Komorski, Zenko (od 74. Brigić), Sunagić, Kožić, Geljić, Majić (od 83. Montano), Mikulić, Hlevnjak.

HAJDUK II: Ninčević, Unušić (od 59. Ćalušić), Barišić, Ševelj, Mikulić, Bekavac, Šošić (od 59. Chinedu), Lauš, Ćubelić (od 78. Blagaić), Šarić (od 59. Brnić), Tolaj (od 74. Bajić).

Sesvete su na domaćem terenu ostvarile pobjedu protiv druge momčadi Hajduka u 22. kolu 2. HNL. Konačan rezultat bio je 2:1, a utakmica je odlučena u drugom poluvremenu koje je bilo dosta zanimljivije i kvalitetnije od prvih 45 minuta.

Sesvete su bolje otvorile utakmicu i već u 18. minuti na semaforu je svijetlilo 1:0. Brza akcija završila je udarcem Bruna Sunagića s 18 metara, a Mihovil Geljić podmetnuo je nogu, promijenio smjer lopte i prevario vratara Bijelih. Hajduk II do izjednačenja dolazi nakon kornera. Visoku loptu obrana Sesveta odbila je izvan šesnaesterca, natrčao je Ivan Šarić i šutirao sa 17 metara, a Mateo Kastrati je skrenuo loptu u vlastitu mrežu.  

U završnici prvog dijela igrači trenera Gorana Sablića demonstrirali su kvalitetan presing na zadnju liniju domaćih i oduzeli loptu u dva navrata, ali nisu bili precizni u završnici.

Početak drugog poluvremena donio je vrlo dobar nogomet, protivnici su se izmjenjivali u napadima i često je bilo opasno pred oba gola. Najveću priliku domaći su imali u 48. minuti kada se stvorila velika gužva pred golom Ivana Ninčevića, a akciju je udarcem iskosa završio Ivan Mikulić, no vratar Bijelih izbio je u korner. 

U 52. minuti najveća prilika za Hajduk II, Madžid Šošić izbacio je Šarića samog pred vratara domaćih, ali  njegov udarac prolazi pored desne vratnice. U kontranapadu Sesvete stižu do novog vodstva. Brza akcija završila je udarcem Igora Karla Majića s lijeve strane, Ninčević je loptu kratko odbio, a Sunagić je s pet metara gurnuo u mrežu.

Bijeli su potom bacili sve karte u napad, trener Sablić pokušao je izmjenama dati dodatni impuls svojim igračima, a u dvije opasne situacije našao se Ivan Brnić, no prvi put je loše zahvatio loptu, a drugi pokušaj je domaći vratar Marko Mikulić odbio u korner. Posljednji pokušaj bio je onaj Jurice Bajića u 90. minuti, ali je obrana Sesveta i to zaustavila.

12/3/2021 - 17:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr