Mobile menu
Popis putnika za pripreme u Austriji i Sloveniji

Popis putnika za pripreme u Austriji i Sloveniji

 
16/6/2016 - 10:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"

Nogometaši Hajduka će u petak rano ujutro krenuti na dvotjedne pripreme u Austriju i Sloveniju. Na popisu putnika trenera Marijana Pušnika je 25 igrača:

Dante Stipica, Ivo Grbić, Marin Ljubić, Zoran Nižić, Tino Sušić, Ismar Hairlahović, Anthony Kalik, Fran Tudor, Jefferson, Nikola Vlašić, Josip Bašić, Ivan Mastelić, Josip Juranović, Toma Bašić, Artem Radčenko, Maksim Bilyi, Ardijan Ismajli, Frane Vojković, Lorenco Šimić, Hrvoje Milić, Zvonimir Kožulj, Ante Vrljičak, Tonći Mujan, Josip Maganjić, Bruno Budalić.

U procesu oporavka i rehabilitacije su Franck Ohandza, Nicolas Velez i Marko Pejić koji za sada ostaju u Splitu i nastavit će raditi pod posebnim programom. Lovre Kalinić i Karlo Letica imaju reprezentativne obveze i momčadi će se priključiti naknadno. 

Abdoulaye Diarra zaključio je svoju desetodnevnu probu na Poljudu. Njegov daljnji status u Hajduku ovisit će o dogovoru s klubom iz Malija.

Prva utakmicu u Austriji hajdukovci će igrati u nedjelju u 18 sati u Steyru protiv Ujpesta. Sve službene informacije iz tabora Bijelih tijekom priprema možete pratiti svakodnevno putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk.

16/6/2016 - 10:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr