Mobile menu
Ponovno na Poljudu: Hajduk u subotu protiv Rudeša

Ponovno na Poljudu: Hajduk u subotu protiv Rudeša

 
13/9/2018 - 17:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rudeš 3:1 (Split, 15/9/2018)"

Nogometaši Hajduka u subotu od 19 sati na Poljudu dočekuju momčad Rudeša u sklopu 7. kola HT Prve lige. Bijele će po prvi put nakon 11 godina voditi novi trener Zoran Vulić koji je momčad preuzeo u ponedjeljak kada je odrađen i prvi trening. Zbog tri žuta kartona dvoboj će propustiti Andre Fomitschow te Ahmed Said Said koji još odrađuje suspenziju.

- Došao je novi trener Vulić, napravili smo nekoliko dana dobrih treninga, a od prve do posljednje minute radi se isključivo s loptom. Atmosfera u momčadi je jako dobra, jedva čekamo subotu i izlazak na Poljud. Trener je unio neke svoje vizije, neku novu ideju, a na nama je da ih provodimo na terenu. Ići ćemo na tri boda i to je jedino što mogu garantirati. Od prve minute se trebamo postaviti napadački i hajdučki i jedino tako možemo do pobjede. - poručio je uoči susreta desni bek Hajduka Josip Juranović.

Sudac ogleda je Damir Batinić iz Osijeka, a pomažu mu Tomislav Petrović iz Valpova i Goran Loparac iz Sladojevaca. Četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska. Delegat susreta je Branko Bebić iz Metkovića, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke.

13/9/2018 - 17:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr