Mobile menu
Pomozimo Šimunovićima!

Pomozimo Šimunovićima!

 
19/7/2012 - 15:42 sati
Prva momčad
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

Humanitarni klub navijača Hajduka „Bilo srce“ u suradnji s HNK Hajduk i udrugom Naš Hajduk provodi akciju prikupljanja sredstava za rješavanje egzistencijalnih problema osmeročlane obitelji Šimunović iz Kaštela čiji dom nema priključak za isporuku električne energije uslijed nemogućnosti pribavljanja potrebnih dozvola. Stoga je cilj ove akcije prikupiti dovoljno sredstava za postavljanje solarnih ćelija na dom obitelji Šimunović.

Pozivamo sve koji su u financijskoj mogućnosti da se uključe u ovu akciju kako bi se obitelji Šimunović omogućili osnovni egzistencijalni uvjeti. Ujedno svi članovi obitelji Šimunović su učlananjeni u udrugu Naš Hajduk sredstvima Humanitarnog kluba navijača Hajduka „Bilo srce“ te su danas kao gosti HNK Hajduka u cjelodnevnom posjetu Poljudu gdje su im uručene članske iskaznice i prigodni darovi te su prisustvovati utakmici Hajduk –Skonto.

Pozivamo vas da podržite ovu hvalevrijednu akciju i omogućimo obitelji Šimunović, Rafaelu, Magdaleni, Pauli, Božici, Lauri, Emanuelu, Heleni i Jurici dostojnije uvjete za život. 

Uplate na žiro račun Bilog srca 2390001-1100347471 (HPB), pod opis plaćanja za obitelj Šimunović.

Uplate iz inozemstva:
IBAN broj: HR34 2390 0011 1003 4747 1
Korisnik: Humanitarni klub BILO SRCE, Vinogradska 50, Split
Banka: Hrvatska poštanska banka, Zagreb, Croatia
SWIFT: HPBZHR2X

HKNH Bilo srce
za mrvu ljubavi...
www.bilosrce.com
info@bilosrce.com

Hajduk živi vječno!

19/7/2012 - 15:42 sati
Prva momčad