Mobile menu
Pomoćni trener Dragan Blatnjak uoči utakmice Hajduk - Slaven Belupo

Pomoćni trener Dragan Blatnjak uoči utakmice Hajduk - Slaven Belupo

 
9/2/2024 - 16:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 4:0 (Split, 11/2/2024)"

Hajduk u nedjelju s početkom u 15 sati igra protiv Slaven Belupa na Poljudu u okviru 22. Utakmicu je najavio pomoćni trener Dragan Blatnjak za Hajduk Digital TV budući da je glavni trener Mislav Karoglan pod virozom te iz tog razloga uoči ovog dvoboja nije održana redovna konferencija za medije. 

- Slaven Belupo je dobra ekipa, tranzicijska. Jako su okomiti, pobijedili su 4:0 na Rujevici. U zoni komfora su i mogu opušteno igrati utakmicu, znajući da nemaju što izgubiti, a da mogu puno dobiti. Mi moramo gledati sebe i odraditi utakmicu onako kako ljudi od nas očekuju. U ovu utakmicu ulazimo maksimalno motivirani i želimo iz nje izaći kao pobjednici - započeo je pomoćni trener Blatnjak, a zatim se osvrnuo na brojne izostanke koji su pogodili Bijele u posljednjih tjedan dana. 

Puno se priča o padu forme i samo jednom osvojenom bodu u nastavku sezone pa smo ga upitali osjeća li pritisak zbog toga?

- Pritisak je uvijek prisutan u Hajduku. Svjesni smo da smo u ove dvije utakmice mogli više, pogotovo protiv Rijeke. Ostali smo dužni navijačima i nadam se da ćemo to ispraviti u nedjelju s jednom dobrom utakmicom i s tri boda.

Cijelu izjavu pomoćnog trenera Dragana Blatnjaka pogledajte na Hajduk Digital TV. 

9/2/2024 - 16:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr