Mobile menu
Pomoćni trener Čustović uoči utakmice Hajduk - Slaven Belupo

Pomoćni trener Čustović uoči utakmice Hajduk - Slaven Belupo

 
12/8/2023 - 18:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 3:0 (Split, 13/8/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 21.05 sati igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu u okviru 4. kola SuperSport HNL. Bit će to prva od pet utakmica u kojima će Bijele s klupe voditi pomoćni trener Adnan Čustović budući da je Komisija za žalbe odbila žalbu glavnog trenera Leke i potvrdila suspenziju od pet utakmica.

Adnan Čustović u karijeri je već četiri puta bio glavni trener belgijskih prvoligaša. U dva navrata vodio je Oostende te po jedan put Waasland-Beveren i Kortrijk. 

- Već sam imao priliku biti prvi trener. Glavni trener je suspendiran, pokušat ćemo ostati na našim principima. Situacija je takva kakva jest. Naši igrači su spremni jer u svakom trenutku znaju što trebaju raditi u obrani i napadu - kazao je pomoćni trener Čustović, a zatim se okrenuo prema dvoboju sa Slaven Belupom. 

- Bile su male promjene u njihovoj ekipi, imaju novog trenera Nizozemca. Sistem se promijenio iz obrane pet, koju su igrali sa Zekićem u obranu četiri. Znamo da su im forte igrači kao Hoxha i Crnac koji su uvijek opasni u ofenzivnim tranzicijama.

Upitali smo ga hoće li biti promjena u momčadi s obzirom da je tek dva dana prošlo od utakmice s PAOK-om. 

- Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv PAOK-a, ali trebamo je što prije zaboraviti i pripremiti se za ovu. Ova utakmica u nedjelju je puno važnija da dođemo s pobjedničkim mentalitetom u Grčku i nastavimo s dobrim igrama. Ako ostvarimo pobjedu u nedjelju, bit će nam puno lakše u četvrtak - istaknuo je. 

Cijelu najavu utakmice Hajduk - Slaven Belupo od strane pomoćnog trenera Adnana Čustovića pogledajte na Hajduk Digital TV. 

12/8/2023 - 18:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr