Mobile menu
Pomoćni trener Čustović uoči utakmice Hajduk - Istra 1961

Pomoćni trener Čustović uoči utakmice Hajduk - Istra 1961

 
1/9/2023 - 16:32 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 0:1 (Split, 2/9/2023)"

Hajduk u subotu s početkom u 21.05 sati igra protiv Istre 1961 na Poljudu u okviru 7. kola SuperSport HNL. Utakmicu je najavio pomoćni trener Adnan Čustović kojem će ovo biti četvrti od pet susreta u kojem mijenja suspendiranog glavnog trenera Ivana Leku

- Sve je pozitivno nakon pet pobjeda. Znamo da je Istra ekipa koja igra ofenzivni nogomet. Mogu biti opasni, zadnje tri utakmice nisu poraženi. Puno puta se vraćaju u utakmicu, protiv Osijeka i Slaven Belupa su se vratili nakon dva gola zaostatka. Ali, više bih se fokusirao na našu momčad. U pozitivnom smo trenutku, pet pobjeda, četiri iz prošle sezone. Moramo ostati maksimalno koncentrirani kako bi osvojili nova tri boda - kazao je trener Čustović koji se osvrnuo i na prošli susret i pobjedu u Varaždinu: 

- Naši momci pokazuju da idu do kraja, maksimalno ozbiljno pristupaju svakoj utakmici. Tako je bilo i u Varaždinu gdje smo s motivacijom u drugom poluvremenu i navijačima koji su nas pogurali u teškim trenucima zaslužili pogodak Dajakua i pobjedu - zaključio je. 

Cijelu njegovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV.

1/9/2023 - 16:32 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr