Mobile menu
Pomoćni trener Čustović uoči gostovanja u Varaždinu

Pomoćni trener Čustović uoči gostovanja u Varaždinu

 
25/8/2023 - 12:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 1:2 (Varaždin, 26/8/2023)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 19 sati gostuju kod Varaždina u okviru 6. kola SuperSport HNL. Susret je najavio pomoćni trener Adnan Čustović kojem će ovo biti treća od pet utakmica u kojima na klupi mijenja suspendiranog glavnog trenera Ivana Leku. 

- Očekujem tešku utakmicu, Varaždin je još uvijek neporažen u prvenstvu, imaju tri neodlučena rezultata i jednu pobjedu protiv Rudeša u posljednjem susretu. Većina momčadi ostala im je na okupu od prošle sezone. Imaju dobre individualce, Brodić je izrazito opasan u protivničkom kaznenom prostoru, već je postigao pet ligaških pogodaka. Mitrovski prijeti na desnoj strani, znamo za kvalitete Šege koji je opasan jedan na jedan – ovako je opisao trener Čustović sutrašnjeg suparnika Bijelih pa nastavio: 

- Nakon velikih napora imali smo normalnu regeneraciju, mogli smo normalno pripremiti utakmicu. Želio bih da ostanemo u pobjedničkom nizu. Zavladala je ovdje euforija, emocije od velike ljubavi prema tom klubu. Voljeli bismo nastaviti na tom valu i da budemo sve jači iz utakmice u utakmicu – dodao je. 

Cijelu njegovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV

25/8/2023 - 12:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr