Mobile menu
Pomoćni trener Čustović nakon poraza od Istre 1961

Pomoćni trener Čustović nakon poraza od Istre 1961

 
3/9/2023 - 00:27 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 0:1 (Split, 2/9/2023)"

Hajduk je doživio prvi prvenstveni poraz u novoj sezoni, Istra 1961 pobijedila je rezultatom 1:0, u 11. minuti sudačke nadoknade pogotkom Lisice na Poljudu. Ovako je susret na konferenciji za medije prokomentirao pomoćni trener Adnan Čustović

- Nismo bili u našem najboljem izdanju. Treba analizirati prvo utakmicu i vidjeti zašto je tako bilo. Istra je dobro otvorila utakmicu, poslije smo mi preuzeli inicijativu. Imali smo prilika preko Melnjaka, Livaje, onda VAR, opet ti ponište gol. Momčad je pokušavala dati sve od sebe, a onda drugi gol poništen VAR-om. Bilo je čudno. Na kraju smo riskirali da osvojimo sva tri boda. Je li bilo bolje da je ostalo 0:0? Danas smo svi izgubili, porazi se događaju. Moramo se dignuti, raditi još jače. Moramo napuniti baterije i da krenemo još jače - rekao je trener Hajduka Adnan Čustović, a potom dodao:

- Ekipa je pokušala da bude ozbiljna. Istra je imala posjed lopte, ali nismo bili efikasni. Ovaj poraz nas sve boli - kazao je pomoćni trener Bijelih nakon utakmice. 

Cijelu njegovu izjavu pogledajte na Hajduk Digital TV. 

3/9/2023 - 00:27 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr