Mobile menu
Pomoćni trener Čustović nakon pobjede protiv Slaven Belupa

Pomoćni trener Čustović nakon pobjede protiv Slaven Belupa

 
14/8/2023 - 00:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 3:0 (Split, 13/8/2023)"

Hajduk je rezultatom 3:0 pobijedio Slaven Belupo na Poljudu u utakmici 4. kola SuperSport HNL. Dva pogotka postigao je Marko Livaja, a po prvi put u strijelce se upisao Leon Dajaku koji je zabio zadnji pogodak. 

Susret je na konferenciji za medije prokomentirao pomoćni trener Bijelih Adnan Čustović kojem je ovo prvi od pet prvenstvenih susreta u kojima će na klupi mijenjati suspendiranog glavnog trenera Ivana Leku.

- Slaven Belupo je dobro počeo utakmicu. Igrali su visoki presing. Poslije 25 minuta su počeli malo padati. Mogli smo na poluvremenu imati gol viška. Prvih 15-20 minuta drugog poluvremena je izgledalo fantastično. Tako bi Hajduk trebao izgledati kući. Bilo je prelijepo za gledatelje i za nas na klupi - rekao je Čustović pa nastavio: 

- Ova je utakmica bila veoma važna. Da je rezultat bio drugačiji bilo bi teže u Solunu. Vjerujemo da možemo napraviti nešto u četvrtak. Ove sezone imamo širi kadar, više igrača koji mogu igrati na više pozicija. Vratio se Elez, gol Dajakua mu može dati poticaj za dalje.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte na Hajduk Digital TV. 

14/8/2023 - 00:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr