Mobile menu
Polufinale Kupa: Hajduk danas od 19 sati igra protiv Dinama na Poljudu!

Polufinale Kupa: Hajduk danas od 19 sati igra protiv Dinama na Poljudu!

 
3/4/2024 - 07:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 0:1 (Split, 3/4/2024)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom u 19 sati igraju protiv Dinama na Poljudu utakmicu polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

- Imali smo jedan sastanak i trening nakon subote i poraza u prvenstvenom derbiju. Momci smatraju da su zaslužili više, ali rezultat je jedini bitan. Očekujem da budemo bolji, da budemo dobri i zabijamo golove. Moramo biti spremni na 120 minuta, klupe bi mogle biti ključne. Potrebno nam je 20 momaka spremnih za borbu - između ostalog je istaknuo trener Bijelih Mislav Karoglan na konferenciji za medije održanoj uoči današnjeg dvoboja. 

U subotu su Dinamo i Hajduk odigrali prvenstveni derbi na Poljudu, a u njemu su slavili gosti pobijedivši rezultatom 1:0 nakon pogotka Bruna Petkovića. Bio je to ujedno i peti međusobni susret Hajduka i Dinama u aktualnoj sezoni.  U spomenutih pet ogleda obje momčadi upisale su po dvije pobjede i dva poraza, a prvenstveni susret odigran u prosincu na Maksimiru završio je bez pogodaka. 

Hajduk brani trofej osvajača SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koji je osvojio posljednje dvije sezone. Bijeli su do polufinala u aktualnoj sezoni stigli pobjedama protiv Omladinca iz Gornje Vrbe, zatim Jadrana iz Ploča te u četvrtfinalu protiv Varaždina. 

Dinamo je na putu do polufinala svladao Ponikve, Oriolik i Goricu.

Sudačka postava za ovu utakmicu stiže iz Italije. Glavni sudac je Fabio Maresca, pomagat će mu Valerio Colarossi i Christian Rossi, a četvrti sudac je Alessandro Prontera. VAR sudac Daniele Paterna, a asistent VAR suca Francesco Meraviglia

3/4/2024 - 07:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr