Mobile menu
Poljudska premijera u novoj sezoni: Hajduk protiv Slavije započinje europski put

Poljudska premijera u novoj sezoni: Hajduk protiv Slavije započinje europski put

 
26/7/2018 - 07:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - PFC Slavia Sofia 1:0 (Split, 26/7/2018)"

Duga 64 dana prošla su od posljednje službene utakmice Bijelih u prošloj sezoni. Nakon više od dva mjeseca Hajduk novu natjecateljsku sezonu započinje nastupom u kvalifikacijama za Europsku ligu. Ispunjeni poljudski stadion večeras od 20 sati podržat će hajdukovce u prvom susretu 2. pretkola Europske lige u kojem Bijeli dočekuju momčad bugarske Slavije. 

Iza hajdukovaca je više od pet tjedana priprema u kojima se radilo vrlo kvalitetno, Bijeli su odradili niz napornih intenzivnih treninga te jakih pripremnih susreta protiv kvalitetnih suparnika. Momčad Željka Kopića u tim dvobojima pokazala je izrazitu stabilnost i visoku efikasnost uz sjajnu igru koju krasi velika doza agresivnosti te težnja visokom posjedu lopte. 

Vjerujemo da će se fantastična forma s priprema nastaviti i večeras u grotlu poljudskog stadiona koji će Bijelima dati dodatnu snagu u ostvarenju pozitivnog ishoda pred uzvratni ogled. U srijedu navečer više od 18.000 navijača osiguralo je svoje mjesto za ovaj susret, a prodano je preko pet i pol tisuća pretplata za sezonu 2018/19. Beskonačna ljubav i emocija koja ne poznaje granice osjetit će se po tko zna koji put...

Premijeru na Poljudu imat će i nova pojačanja pristigla tijekom ljetnog prijelaznog roka. Ne sumnjamo da će adaptacija biti više nego uspješna, naročito kada od prve sekunde krene huk i pjesma sa sve četiri tribine...

Određene su i službene osobe za ovaj susret. Pravdu u prvoj utakmici 2. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu će dijeliti Istvan Kovacs, a pomoćnici su mu Vasile Florin Marinescu, Mihai Ovidiu Artene te Horatiu Mircea Fesnic - svi iz Rumunjske. Delegat susreta je Cenk Cem iz Turske.

Sretno Bijeli!

26/7/2018 - 07:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr