Mobile menu
Poljudska premijera: Hajduk protiv Gzire United večeras od 20 sati!

Poljudska premijera: Hajduk protiv Gzire United večeras od 20 sati!

 
18/7/2019 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gzira United (Split, 18/7/2019)"

Nogometaši Hajduka danas od 20 sati igraju uzvratnu utakmicu 1. pretkola Europske lige protiv Gzire United koju su u prvoj utakmici na Malti svladali rezultatom 2:0. Prva je ovo utakmica Bijelih pred svojom publikom na Poljudu u ovoj sezoni. Navijači Bijelih će poslije dva i pol mjeseca ponovno vidjeti hajdukovce na djelu. Interes za sezonskim ulaznicama je velik,, prodano ih je trenutno preko 5.400, moguće je da će se do utakmice doseći brojka od 6.000.

- Najozbiljnije se pripremamo za ovu utakmicu, analizirali smo prvi dvoboj koji nam je došao odmah nakon priprema na Pohorju i mogu reći da smo bili možda malo i presamokritični nakon tog susreta. Danas kreće euro ritam gdje će se od nas tražiti da budemo jako pametni, raspodijelit ćemo snage koliko možemo kako bi bili konkurentni na oba fronta - kazao je Hajdukov trener Siniša Oreščanin na konferenciji za medije održanoj uoči današnje utakmice. 

Strateg Bijelih danas u konkurenciji neće imati Miju Caktaša i Josipa Posavca koji će preskočiti još uzvratni dvoboj s Gzirom United te Stipu Vučura koji je još u procesu rehabilitacije. 

Podsjetimo, Bijeli su u prvom susretu ostvarili prednost od 2:0 pogotcima Adama Gyurcsa i Ivana Dolčeka

Nikolas Neokleous iz Cipra bit će glavni sudac druge utakmice prvog pretkola Europske lige Hajduk - Gzira, a pomagat će mu sunarodnjaci Michale Soteriou, Marios Dimitriadis te Chrysovalantis Theouli.

18/7/2019 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr