Mobile menu
Poljud je njegov dom: Kalik odradio prvi trening sa suigračima

Poljud je njegov dom: Kalik odradio prvi trening sa suigračima

 
26/8/2022 - 21:02 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 2:1 (Osijek, 28/8/2022)"
Kalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračimaKalikov prvi trening sa suigračima
Kalikov prvi trening sa suigračima

Prvi trening s novim suigračima, netom nakon potpisa ugovora s Hajdukom, odradio je Anthony Kalik, najnovije pojačanje Bijelih, koji se nakon dvije i pol godine vratio na svoj Poljud. 

S trenerom Valdasom Dambrauskasom surađivao je u svom prethodnom klubu, Gorici, tako da jako dobro poznaje njegove metode rada. Vrijeme za prilagodbu će biti jako brzo, s obzirom na to da hajdukovce već u nedjelju čeka prvenstveni ogled u Gradskom vrtu protiv domaćina Osijeka. 

Pozdravio se Anthony sa svim igračima, a nije skrivao zadovoljstvo i sreću kada je ponovno vidio poznata lica s kojima je dijelio svlačionicu u prošlosti, ali i igrače s kojima je do danas bio suparnik na travnjaku. Dočekan je srdačno, svi su mu zaželjeli dobrodošlicu u klub, a ubrzo je novi veznjak Bijelih započeo te na koncu odradio prvi trening na pomoćnom terenu Poljuda. 

Kako je sve to izgledalo pogledajte u fotogaleriji i na Hajduk Digital TV.

26/8/2022 - 21:02 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr