Mobile menu
Polaznici Akademije i igrači Hajduka II na kineziološkim testiranjima

Polaznici Akademije i igrači Hajduka II na kineziološkim testiranjima

 
19/7/2018 - 10:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Testiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk IITestiranje Akademija i Hajduk II
Testiranje Akademija i Hajduk II

Polaznici Akademije zajedno s igračima Hajduka II  u prvim će danima priprema pod nadzorom Kineziološke službe na Poljudu odraditi niz testova kako bi se dobio što bolji uvid u njihovo trenutno stanje.

Pioniri, kadeti i juniori te igrači druge momčadi su odradili testiranja posturalne kontrole te eksplozivnosti i snage. Radi se o testovima koji su konstruirani kako bi se lakše dijagnosticirali problemi današnjih sportaša, a sve u svrhu smanjenja akutnih povreda i sindroma preopterećenja. 

Pregled posture i posturalne kontrole je početni dio nakon kojeg slijedi testiranje živčanomišićnih funkcija i kapaciteta u drugom dijelu. Na ovaj način se omogućuje rana prevencija potencijalnih problema i utvrđivanje razine tjelesnih sposobnosti.

19/7/2018 - 10:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr