Mobile menu

Poklepović: Sramim se, opravdanja nema!

 
20/3/2010 - 19:39 sati
Ostale vijesti

Iz Maksimira: A.Bilić

Neraspoložen je nakon poraza od Lokomotive mogao biti trener Hajduka Stanko Poklepović. S razlogom! Doista je čudo kako su izgubili bodove splitski nogometaši pred sablasno praznim Maksimirom, zanemarimo li 500-tinjak gostujućih (Hajdukovih) navijača koji su pokušavali pomoći pjesmom s juga. Bili su Bijeli puno bolji u prvom dijelu, stvorili nekoliko stopostotnih prigoda pred Kelavom, a zabijali Subašiću. Najprije je Goran Rubil učinio potez koji će se dugo pamtiti, a potom su hajdukovci u posljednjim sekundama prvog dijela "osigurali" domaćinima čak i penal. Više nego dvojben penal, no Svilokos ga je takvim smatrao, premda je, čini se, ipak pogriješio.

- Zasluženo smo, eto, izgubili. Primili smo dva gola, a postigli jedan - kazao je cinično Poklepović.

- Doista je čudo što nam se sve događalo u ovoj utakmici, što sve nismo znali realizirati. Veliko smo ime, veliki autoritet u domaćem nogometu, slavit ćemo uskoro 100. rođendan, a imamo puno, puno problema. Puno toga bilo je rastrgano u našoj igri, daleko od razine na kojoj trebamo biti. No, opravdanja nema! Sramim se zbog ovakve predstave koja nije bila na razini veličine Hajduka! - govorio je u maksimirskom novinarskom salonu trener Hajduka kojeg u srijedu očekuje dvoboj na istom stadionu.

Lokomotiva zaslužuje čestitke, stisnuli su im zasluženo ruke i hajdukovci, no oprostit će nam domaćini na dojmu kako su danas u Maksimiru Splićani porazili sami sebe!
 

20/3/2010 - 19:39 sati
Ostale vijesti